Meer dan 28 energieleveranciers vergelijken via Consumind

Vind jij het ook zo’n klus al die energieleveranciers vergelijken? Sinds 2004, de liberalisering van de energiemarkt, zijn er al meer dan 28 in Nederland. Hier kun je dus wel even mee bezig zijn als je alle tarieven, contracten en voorwaarden van deze leveranciers naast elkaar wilt zetten. Consumind heeft dit werk voor je uit handen genomen, zodat jij binnen 5 minuten de voordeligste energieleverancier kunt vinden.

Alle tarieven en contracten op een rij

Consumind heeft voor haar klanten een compleet overzicht gemaakt van alle energieleveranciers die werkzaam zijn op de Nederlandse markt. Hierbij staan de tarieven, vastrechtkosten en alle overige kosten per contractperiode netjes voor je op een rijtje gezet zodat je makkelijk kunt vergelijken. Niet alleen houden zij rekening met de kosten maar ook letten zij op de kwaliteit van de dienstverlening. Elke energieleverancier wordt beoordeeld aan de hand van de manier van werken en hun klantenservice. Zo heb je een duidelijk beeld van de kosten én van de energieleverancier zelf.

Hoe werkt een vergelijking?

Bij Consumind kun je op verschillende manieren vergelijken. Zo kun je je aanmelden op de website door een recent jaarverbruik en je postcode en huisnummer in te voeren. Je ontvangt dan direct het overzicht met alle tarieven in je mail maar je wordt ook doorgestuurd naar de vergelijkingspagina. Hier krijg je verschillende aanbiedingen te zien op basis van jouw recentelijk jaarverbruik. Deze kun je met elkaar vergelijken en de keuze maken of je eventueel wilt overstappen naar een andere energieleverancier. Als je dit het geval is, kun je dit direct in 3 stappen regelen.

Ook kan er telefonisch contact met je worden opgenomen door een financieel assistent. Zij zullen een persoonlijke besparing voor je berekenen en kijken welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Zo hoef je zelf geen vergelijking te maken, dit wordt dan voor je gedaan. Je kunt ook gaan voetbalwedden in Nederland. De financieel assistent kan ook de volledige besparing voor je regelen. Zo zeggen zij de oude energieleverancier voor je op bij een overstap en vragen zij het nieuwe contract bij de energieleverancier aan. Dit gebeurt ook wanneer je via de website wilt overstappen. Consumind biedt deze dienstverlening speciaal voor consumenten aan, omdat zij weten wat een gedoe het kan zijn en dit werk graag bij je uit handen nemen.

Vergelijk dus gemakkelijk en snel meer dan 28 energieleveranciers online via Consumind of laat een financieel assistent je hierbij helpen. Prettig geregeld!